Mobilmenu
Hem
Om
Events
Handla
Mat & Nattliv
Se & Göra
Skönhet, Hälsa & Omsorg
Boende
Sotenäs Camping
Wiggersviks Camping
Smögen Rum o Stuga
Askengren Fastigheter
Smögens Hustillsyn
Örnefjordens Camping
Smögens Gästhem
Parkvillan
TV, foto & data
Hantverkare
Städ & Tvätt
Bil, Båt & Motor
OK
Kungshamn

Tio praktiska och centrala lägenheter

Välkommen till Parkvillan! Här finner ni avslappnande rum med egen dusch och toalett, en plattskärms-tv, ett frukostpentry med kylskåp, mikrovågsugn och två kokplattor samt en liten matplats. Här ingår även avresestäd, lakan, handdukar och gratis wifi.  Ett trevligt alternativ för resenärer som uppskattar det enkla och funktionella.

Kungshamn räknas som centralorten i Sotenäs och här hittar ni våra budgetvänliga boenden. Till den vackra ön Smögen tar man sig enkelt med bil, cykel eller till fots via Smögenbron som för övrigt ger dig en vidunderlig utsikt över hela horisonten. Ställ bilen och ta en promenad ut på bron det är verkligen att rekommendera.

På Parkvillan kan ni även fixa enklare självhushåll. För den som så önskar, hittar ni cirka 100 meter från ert boende centrum med Hamnbageriet som serverar en svårslagen frukostbuffé och flera restauranger och butiker. Här finns även busstationen och hamnen med Hållöexpressen som tar er över till badön Hållö, eller om det är Smögenbryggan som drar finns det inget bättre färdmedel än Zitabåtarna, ortens bästa skärgårdstaxi.
Vi ser fram emot att välkomna dig under ditt besök i Kungshamn.

Telefon: 0523-370 70

Hemsida: parkvillan.nu

Kimsoft Tidrapport

Lyssna på Radio Sotenäs via Internet
2023 © Alla rättigheter reserverade
Kimsoft Media AB