Mobilmenu
Hem
Om
Events
Handla
Mat & Nattliv
Se & Göra
Skönhet, Hälsa & Omsorg
Boende
TV, foto & data
Hantverkare
Städ & Tvätt
Bil, Båt & Motor
OK
Kungshamn
Gå tillbaks till arkivet

INSTÄLLD! AMAZE FESTIVAL 2020

NYHET 2020-05-25:
Amaze Festival 2020 kommer tyvärr inte kunna genomföras i år. Vi har undersökt alla möjliga alternativ men på grund av den osäkra situation vi just nu befinner oss i är det ett oundvikligt, och ett otroligt tråkigt beslut. Vi befinner oss alla i en egendomlig situation där vi måste se till det viktigaste, säkerheten för våra gäster, artister och personal. Amaze Festival kom till Smögen som en blixt från klar himmel för 3 år sedan. Sedan dess har vi varit lyhörda, utvecklats och inte minst byggt på vårt självförtroende för att årets Festival skulle bli något alldeles exceptionellt för Er. 2020´s Main act och ytterligare akter hann vi tyvärr aldrig släppa. Det positiva är att samtliga följer med till Amaze 2021 och ni kommer INTE bli besvikna! Din biljett för 2020 kommer istället att vara giltig för festivalen 2021 och vi hoppas verkligen att du behåller din biljett så att vi kan uppleva Amaze Festival 2021 tillsammans. För att visa vår uppskattning av att du behåller din biljett kommer den att laddas med en bonus som du kommer att kunna spendera på festivalområdet nästa sommar. Inte nog med det, utan behåller du din biljett kommer du även att automatiskt vara med och tävla om fina priser som kommer att lottas ut månadsvis (vad sägs om VIP-uppgraderingar, backstage-tour eller meet’n’greets?).Info om detta kommer löpande i våra sociala medier och på www.amazefestival.se Tills dess, ta hand om dig själv och varandra. Vill ni bli kontaktade av oss, maila namn namn och nummer till [email protected] Bästa hälsningar, Amaze Crew

Med dom största artisterna inom EDM

Lördagen den 25 juli bjuder Smögen på sommarens musikupplevelse, AMAZE, en 9 timmar lång musikupplevelse och blandning mellan intim dagsfest, exotisk utomhusnattklubb och storslagen festival med uppträdanden i världsklass från några av våra största artister inom EDM. Plats: Havsvallen, Smögen.
Årets artister presenteras senare.

Inom ett och samma område kommer barer, matserveringar, privata cabanas, spännande effekter, ljud, ljus, och färgsprakande dekorationer skapa en miljö som gör att eventets fokus inte bara är på scenen, utan du och dina vänner kommer alltid vara i festens mittpunkt.
Get ready to be amazed!

Artisterna presenteras inom kort, se mer på www.amazefestival.seKimsoft Tidrapport

Lyssna på Radio Sotenäs via Internet
2024 © Alla rättigheter reserverade
Kimsoft Media AB