Mobilmenu
Hem
Om
Events
Handla
Mat & Nattliv
Se & Göra
Skönhet, Hälsa & Omsorg
Boende
TV, foto & data
Hantverkare
Städ & Tvätt
Bil, Båt & Motor
OK
Kungshamn
Gå tillbaks till arkivet

Mammorna Makten och medierna /Alexandra Pascalidiou

Så Har vi fått Möjligheten att genom Folkets Hus o Parker riks få en Föreläsning Alexandra Pascalidou till Sotenäs

Följ med på en folkbildande föreläsning som börjar hos dem som är början till allt – mammorna. De som sällan syns och hörs, men som i boken Mammorna är huvudrollsinnehavare. Med boken som utgångspunkt väver Alexandra i sin föreläsning samman mammorna, makten och medierna med den gammelgrekiska misogynin och den globala #metoo-revolutionen.

”Det blir en eldig timme för alla som behöver kraftsamla och kicka igång kamplusten för att göra världen lite värdigare för lite flera” säger Alexandra.

Alexandra Pascalidou är en flerfaldigt prisbelönt journalist, författare och programledare i radio och TV och utnämnd till Årets Talare/Moderator 2018. Hennes kamp för jämlikhet och jämställdhet, mångfald och mänskliga rättigheter löper som en röd tråd genom allt hon gör – från TV och teater till hennes kritikerrosade och prisade böcker. Under våren åker hon på turné runt om i landet med Folkets Hus och Parker.

Detta är ett samarrangeman mellan de olika Folkets Hus föreningarna i Sotenäs  (Malmön, Smögen, Hunnebostrand och Kungshamn )

Mångfaldsgruppen i Sotenäs

och olika studieförbunden ABF, SV-vuxenskolan 

Var I Kungshamns Folkets Hus

När den 1 April

Tid kl.18.30

Pris 100kr

Hjärtligt Välkomna

 Kimsoft Tidrapport

Lyssna på Radio Sotenäs via Internet
2023 © Alla rättigheter reserverade
Kimsoft Media AB