Mobilmenu
Hem
Om
Events
Handla
Mat & Nattliv
Se & Göra
Skönhet, Hälsa & Omsorg
Boende
TV, foto & data
Hantverkare
Städ & Tvätt
Bil, Båt & Motor
OK
Kungshamn
Gå tillbaks till arkivet

Vinter-Smögens julmarknad 2019

Lördagen den 30 november kl 12-17 förvandlas Smögens hamn och en del av bryggan till en riktigt mysig julmarknad, bland sjöbodar och gränder. Det blir som tidigare år pyntat med massvis med ljus och halmbalar ute på bryggan. Så vill man komma i stämning inför månaden som leder fram till julafton, ska man boka in detta evenemang.

Här hittar man knallar, föreningar, lotterier, barnaktiviteter och självklart så kommer även tomten på ett besök. Han är som vanligt alltid redo att ta emot alla barnens önskelistor inför jul. Runt om på marknaden kommer det även att finnas god mat och dryck för alla besökare. Både butiker och restauranger håller öppet under marknaden, så det är ett utmärkt tillfälle att börja handla julklappar på, eller smita in och avsluta dagen med en härlig middag. Dagen och julmarknaden avslutas med ett fackeltåg mot Smögens kyrka, där det blir en fantastisk julkonsert.

Arrangörerna Smögen 365 hälsar alla hjärtligt välkommen till Smögen och en riktig Bohuslänsk julmarknad. Kimsoft Tidrapport

Lyssna på Radio Sotenäs via Internet
2023 © Alla rättigheter reserverade
Kimsoft Media AB