Mobilmenu
Hem
Om
Events
Handla
Mat & Nattliv
Se & Göra
Skönhet & Hälsa
Boende
TV, foto & data
Hantverkare
Städ & Tvätt
Bil, Båt & Motor
OK
Kungshamn

Kalender

< Juli 2020 >
M T O T F L S
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
FRE 3:e
Malinmarie and the Birds
Sônnaápå - På sydsidan

Malinmarie har spelat in skiva med Håkan Hellströms gitarrist Simon Ljungman. Hon har spelat in några låtar med Jill Johnssons musiker, och dessa låtar har rullat på P4. Hon släpper en låt i November som ska vara med i Didrickssons reklam så vi var på P4 och spelade den låten live förra veckan. Malin är fantastiskt trevlig och får verkligen folk att må bra i ett rum . Vi spelar musik som folk känner igen samt några av hennes låtar 3-4 st. Om du vill boka vill vi ha 1000 kr svart var. Malin kan skicka sin affisch isåfall. Vi heter Malinmarie and the Birds. Helena gillar att spela lite Taube på fiolen och då och då tar Malin fram munspelet när det blir lite svängig blues musik.

Läs mer om Sônnaápå - På sydsidan

LÖR 4:e
INSTÄLLT! RÄKRACET - FOLKRACETÄVLING 2020
Se & Göra

Folkracefestival i dagarna två

4-5 juli mullrar det kring Hogenäsbanan strax innan Kungshamn. Då ska ca 250 förare göra upp om vem som vinner årets Räkrace. Tävlingen är uppdelad i olika klasser och man kör i olika heat samt finaler.
Seniorer, damer/veteraner och juniorer gör upp på banan.

Åskådarplatsen är bra, du ser hela banan. Underhållning på hög nivå.
Start kl. 10.00 båda dagarna. Entré för vuxna.

På området finns parkering, kiosk, mat och dryck.

Källa: Sotenäs Turism.

Läs mer om Se & Göra

SÖN 5:e
Mopperally
Nöjesankaret

Klassiskt Mopperally 

Samling vid Mellankajen i Hunnebostrand 5 juli kl. 12.00. Allt från vetreran till lite nyare. Det kommer att köras lopp samt lite andra tävlingsmoment. Startavgift: 200 kr inkl. krubb, fika, priser och 10 spektakurlära moment.
Tävlingen har genomförts i flera år och är mycket populär.

Anmälan via sms till: 073-816 57 24 eller via mail till: [email protected]

Läs mer om Nöjesankaret

LÖR 25:e
INSTÄLLD! AMAZE FESTIVAL 2020
Se & Göra
NYHET 2020-05-25:
Amaze Festival 2020 kommer tyvärr inte kunna genomföras i år. Vi har undersökt alla möjliga alternativ men på grund av den osäkra situation vi just nu befinner oss i är det ett oundvikligt, och ett otroligt tråkigt beslut. Vi befinner oss alla i en egendomlig situation där vi måste se till det viktigaste, säkerheten för våra gäster, artister och personal. Amaze Festival kom till Smögen som en blixt från klar himmel för 3 år sedan. Sedan dess har vi varit lyhörda, utvecklats och inte minst byggt på vårt självförtroende för att årets Festival skulle bli något alldeles exceptionellt för Er. 2020´s Main act och ytterligare akter hann vi tyvärr aldrig släppa. Det positiva är att samtliga följer med till Amaze 2021 och ni kommer INTE bli besvikna! Din biljett för 2020 kommer istället att vara giltig för festivalen 2021 och vi hoppas verkligen att du behåller din biljett så att vi kan uppleva Amaze Festival 2021 tillsammans. För att visa vår uppskattning av att du behåller din biljett kommer den att laddas med en bonus som du kommer att kunna spendera på festivalområdet nästa sommar. Inte nog med det, utan behåller du din biljett kommer du även att automatiskt vara med och tävla om fina priser som kommer att lottas ut månadsvis (vad sägs om VIP-uppgraderingar, backstage-tour eller meet’n’greets?).Info om detta kommer löpande i våra sociala medier och på www.amazefestival.se Tills dess, ta hand om dig själv och varandra. Vill ni bli kontaktade av oss, maila namn namn och nummer till [email protected] Bästa hälsningar, Amaze Crew

Med dom största artisterna inom EDM

Lördagen den 25 juli bjuder Smögen på sommarens musikupplevelse, AMAZE, en 9 timmar lång musikupplevelse och blandning mellan intim dagsfest, exotisk utomhusnattklubb och storslagen festival med uppträdanden i världsklass från några av våra största artister inom EDM. Plats: Havsvallen, Smögen.
Årets artister presenteras senare.

Inom ett och samma område kommer barer, matserveringar, privata cabanas, spännande effekter, ljud, ljus, och färgsprakande dekorationer skapa en miljö som gör att eventets fokus inte bara är på scenen, utan du och dina vänner kommer alltid vara i festens mittpunkt.
Get ready to be amazed!

Artisterna presenteras inom kort, se mer på www.amazefestival.se

Läs mer om Se & Göra

Kimsoft Tidrapport

Lyssna på Radio Sotenäs via Internet
2021 © Alla rättigheter reserverade
Kimsoft Media AB