Mobilmenu
Hem
Om
Events
Handla
Mat & Nattliv
Se & Göra
Skönhet, Hälsa & Omsorg
Boende
TV, foto & data
Hantverkare
Städ & Tvätt
Brastad Tvätt
Fixat Städ & Service
Hus & Trädgård Sotenäs
Midas Omsorg
Bil, Båt & Motor
OK
Kungshamn

Trädgårdsarbete

Du vill ha en fin och fridfull trädgård men emellanåt räcker varken tid eller förmåga till. På Midas Omsorg AB har vi skickliga och erfaren personal som inte bara tar hand om det regelbundna underhållet, utan hjälper dig att skapa den trädgård du alltid drömt om. Du som kund hos oss väljer alltid själv om det ska vara vid enstaka tillfällen eller kontinuerligt underhåll av trädgården.

Vad ingår i trädgårdshjälp?

Utifrån dina tankar, behov och ideér skapar vi den trädgård du drömmer om.Viktigt att veta är att all vanlig skötsel räknas in under RUT-avdraget.

Till vanlig skötsel räknas:

Städ

Vi börjar alltid med ett hembesök!

Tala om för oss vad du vill ha hjälp med, så anpassar vi vår städning efter. Vi kommer tillsammans överens om vilka rum som ska ingå, vad som ska göras och hur du vill ha det gjort. Allt dokumenteras i städbeskrivningen/kontraktet så att det är enkelt att följa samma rutiner

Så blir du kund

Vi inleder alltid med ett hembesök. Vi kommer hem till dig för att prata om Vad och Hur mycket städning du behöver hjälp med. Det första hembesöket är kostnadsfritt och du förbinder dig inte till något.

Vid hembesöket dokumenterar vi ditt hem i en städbeskrivning. Detta gör vi tillsammans så att städningen blir utförd som du vill ha den, varje gång.

Väljer du att bli kund hos oss, kommer vi överens om antal timmar och veckodag för städning. Vi ger förslag på personal från Midas Omsorg AB.

Postadress:
Guleskär 10L
45623 Kungshamn

Direktnummer, dagtid:
0708-689858

E-post:
[email protected]

Hemsida:
https://midasomsorg.se/

Kimsoft Tidrapport

Lyssna på Radio Sotenäs via Internet
2024 © Alla rättigheter reserverade
Kimsoft Media AB