Mobilmenu
Hem
Om
Events
Handla
Mat & Nattliv
Göstas Fisk
Sônnaápå - På sydsidan
Feldt´s Brygga
Tant Anton
Kungshamn Kebab & Pizzeria
Hamnplats 6
Se & Göra
Skönhet & Hälsa
Boende
TV, foto & data
Hantverkare
Städ & Tvätt
Bil, Båt & Motor
OK
Kungshamn

- Det är svårt att leva upp till en kall öl på en taverna i Medelhavet eller den där kebaben på bakgatan i Istanbul, för att inte tala om dom färska räkorna på klipporna i Bohuslän, glömmer aldrig den grillade biffen sittandes på en plaststol i San Fernando. Minnena är många! Nu hoppas vi att ni kan få med er ett eget minne här från Tant Anton.

Hos oss vill vi ge er lite av allt serverat i mindre rätter som man delar. På sydligare breddgrader kallar man det för tapas eller meze, kärt barn har många namn, vi kallar det för sharing.

Det finns inga regler och måsten, man blandar hur man vill, en eller två tallrikar kan vara ett tilltugg, flera tallrikar blir en hel middag!

När vi delar på maten skapas det en skön atmosfär kring bordet, det ska vara härligt att äta, dricka och umgås, kanske vardagsstressen kommer att kännas långt borta för stund!

Vi som driver Tant Anton heter Jenny, Martina, Stelios & Erik, två skåningar, en grek och en fd Halmstadbo. Vi har alla en förkärlek till mat & dryck och för oss så behöver inte det betyda att det måste stå en cognacsflamberad oxfilé och ett svindyrt Amaronevin på bordet för att man ska ge tummen upp.

Många undrar nog vad namnet tant Anton kommer ifrån, svaret är enkelt - Vi vill ha ett roligt namn som sticker ut och skiljer sig lite från mängden, ett namn man kommer ihåg. Det är även den röda tråden i hela våran restaurang.

Hemsida: www.tantanton.se
Bokning: 070-538 00 61

Kimsoft Tidrapport

Lyssna på Radio Sotenäs via Internet
2020 © Alla rättigheter reserverade
Kimsoft Media AB